Mechelen

Mechelen

Mechelen

Kunstbende Mechelen

Kunstbende is terug van nooit weggeweest! H30 en CC Mechelen brengen Kunstbende Mechelen terug tot leven. Zin om het beste van jezelf te geven? Om op het podium alles achter te laten? Of de stad op zijn kop te zetten? Neem dan deel aan onze Voorronde op 11 maart 2017 in het CC van Mechelen.

 

*Voortraject Mechelen*

Een boeiend Voortraject maakt jouw Kunstbende ervaring in Mechelen onvergetelijk. Geniet van GRATIS workshops in de herfst- en kerstvakantie en train je creatieve denkspier! De deuren van H30 staan wagenwijd open op: 2 tem 4 november en 27 tem 29 december. (Volg Kunstbende Mechelen op Facebook voor meer details.)

Maar er is meer! Kunstbende laat je na de workshops niet los. Heb je een plan en weet je wat je wil? Dan coachen wij jou met plezier tot aan de Voorronde, zodat jij zorgeloos kunt deelnemen. Een professionele, artistieke coach begeleid je in jouw zoektocht tot het beste resultaat. In H30 spreek je af met een specialist in jouw discipline tijdens de krokusvakantie van 27 februari tem 5 maart. Dat is net op tijd voor de Voorronde!

Heb je enkel nood aan een goede werkruimte, materiaal of advies dan kan je bij H30 / Kunstbende ook terecht. In februari en maart kan je op afspraak één keer per week werken. Kunstbende Mechelen wilt je helpen tot je project af is. Zeg nu eerlijk, niets houd je nog tegen!

 

*START UP Mechelen*

Een goed kunstwerk vergt goede voorbereiding. Daarom geven wij jou (en je groep) de kans om langs te komen in het CC van Mechelen voor de Voorronde. Dit noemen wij START UP.

Op 11 februari geven wij je een rondleiding met onze techniekers. Al jouw praktische vragen worden beantwoord en deelnemers die zich last minute willen inschrijven kunnen zich daar nog inschrijven.  En Oh ja: Kunstbende zorgt ook voor een verrassing zodat het een extra leuke dag wordt!

 

*Inschrijving*

Inschrijven voor de Voorronde van Mechelen is verplicht. Vergeet je dus niet op tijd op de site van Kunstbende  aan te melden! Je kan kiezen de disciplines Dans, Performance, Foto, Film, TXT, Mode, DJ, Circus, Beeld of Muziek. Als er vragen zijn over je inschrijving staan we voor je klaar! We kijken er naar uit jullie te ontmoeten..

 

Contactgegevens: 

Kunstbende Mechelen en H30

Shamisa Debroey en Jorien De Cloedt

kunstbende@mechelen.be

Nieuw account aanmaken

Gebruikerslogin

Categorieën

Kunstbende zet je creativiteit op scherp!
Kies een categorie waarin je uitblinkt of probeer eens iets nieuw.
Je schrijft je in voor één of maximum drie categorieën.
Kunstbende doe jezelf maar beleef je samen.

beeldend

Schets en schilder, boetseer iets zot of bouw het op. Neem ons mee in jouw geschifte wereld waar woorden worden weggesmeten en je misschien net daardoor kan vertellen wat je echt wil.

circus

Het allernieuwste broertje van Kunstbende. Voor het eerst smijten we de deuren open voor trapeze girls en acro boys, crazy clowns en jongleurs-in-overdrive. Voor alle waaghalzen in evenwicht!

dans

Ballet meets triphop, van buik- tot breakdance. Solo of in groep: jouw lijf heeft beweging en wij willen je ritme proeven.  Eén stijl of geen stijl, hier met die beat!

dj

Kunstbende breekt menig naalden voor jeugdig draaitalent. Soft Electric, Trap, Hardstyle, Urban: de lijst is lang, alles kan.  Als jij een feestje in gang wil zetten, ziet Kunstbende jou wel zitten. Dit jaar zal dj ook plaatsvinden op de voorrondes! Lees snel het wedstrijdreglement.

film

Van kortfilm tot docu, van animatie tot videoclip. Film is alles, als het maar beweegt. Blaas ons omver met jouw verbeelding, ontdekking, ontroering of gênant verhaal.

foto

Jouw foto, jouw venster op de wereld. Met één klik kadreer jij een heel leven, laat je zien waarom woorden overbodig zijn. Kruip in je camera, vang het licht. Het moment is weg maar jij hebt het beet.

mode

Toon ons je outfit en wij weten wie je bent. Een verrassende handtas, verbluffend juweel, bangelijke blouse, knotsgekke schoenen of een ganse collectie. Een paspop of een catwalk, jij pakt de jury sowieso in.

muziek

Singer-songwriters en heavy metalbands kwamen hier en zagen dat het goed was: nu sta jij nu in hun schoenen. Geen buzzknop of televoting, enkel zin in muziek en wie weet jouw weg naar succes.

performance

Van theater over cabaret tot spoken word. Kunstbende schuift een podium onder jouw twijfelende benen, geven je de spotlight waarmee we jou doen schitteren. Kom op, ga af: alles mag.

tekst

Je eigen mening, een manifest zoals jij het wil. Je diepste gevoel, in verzen gehakt tot poëzie. Jij brengt dood papier tot leven, ontroert of overtuigt. Schrijf het van je lijf!